Hrvatski radio

Radio Pula

Humanitarna akcija u OŠ Veruda u Puli

16.12.2016.

14:23

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarna akcija "Skriveno blago" održava se s početkom u 17 sati u Osnovnoj školi Veruda u Puli. Učenici i profesori pripremili su bogat glazbeno-sportski program, a ovogodišnje humanitarno događanje posvećeno je prerano preminulom kolegi učitelju Robertu Doriću.

Prije sedam godina prvi je put u Osnovnoj školi Veruda održana humanitarna akcija Skriveno blago. Tada se prikupljao novac za učenika Alena Miloševića, oboljelog od mišićne distrofije. U sjećanje na Alena održava se ova akcija kojom se želi podsjetiti na važnost empatije, toleranciju i ljubav prema bližnjem. Svi učenici škole visoko su motivirani za sudjelovanje u Skrivenom blagu.

Program počinje u 17 sati, a nakon školske priredbe nastupit će Picoli teremoti i Čarobna frula. U 18 sati predstavit će se sportski klubovi dok će sat kasnije zaplesati članovi skupina Saltatrix, Infinity, Cool Step, Sence and dance, Art Step i Ab Original. A svi posjetitelji moći će uživati u slasticama, ali i kupiti rukotvorine koje su izradili sami učenici.

Poslušajte prilog.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.