Hrvatski radio

Radio Pula

IDS, HNS, ISU, Zeleni i HSLS potpisali sporazum o suradnji na izborima

25.04.2017.

14:47

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

IDS, HNS, ISU, Zeleni i po prvi puta HSLS u Puli su danas potpisali sporazum o suradnji na predstojećim lokalnim izborima za istarskog župana i za Skupštinu istarske županije. Istaknuto je kako žele raditi na boljitku Istre i njezinih žitelja.

Istarski demokratski sabor, Hrvatska narodna stranka - Liberalni demokrati, Istarska stranka umirovljenika , Hrvatsko socijalna liberalna stranka i Zeleni savez - zeleni potpisivanjem sporazuma o suradnji liberalno - građanske koalicije želi poslati jasnu poruku u kojem pravcu trebala krenuti politička scena kada je riječ liberalnim strankama naglasio je kandidat koalicije za istarskog župana Valter Flego.

Nova članica liberalno - građanske koalicije koja želi raditi na boljitku Istre i njenih žitelja od danas je i HSLS u čije je ime sporazum potpisao predsjednik Sandro Jurman.


Svi oni naglasili su dobar rad dosadašnjeg župana Valtera Flega koji je, rečeno je, u protekle četiri godine radio na povezivanju svih gradova Istarske županije bez obzira je li na vlasti IDS ili neka druga politička opcija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.