Hrvatski radio

Radio Pula

IDS zahvalio biračima na povjerenju

20.05.2013.

15:15

Autor: Dorina Tikvicki

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

O izbornim rezultatima na današnjoj su konferenciji za novinare govorili IDS-ovi kandidat za župana, Valter Flego, gradonačelnika Pule Boris Miletić i Labina, Tulio Demetlika. Zahvalivši sugrađanima što su još jednom u velikoj mjeri iskazali povjerenje njemu i IDS-u, Boris Miletić istaknuo je da su rezultati samo još jedna potvrda da kampanja traje pune 4 godine, te da se prepoznaju projekti odnosno rezultati koji su opipljivi, vidljivi i mjerljivi.

Pozivu građanima da i za 14 dana izađu na izbore te potvrde jučerašnju odluku, pridružio se gradonačelnički kandidat Labina, Tulio Demetlika

Izuzetno sam sretan i srce mi je ispunjeno jer se pokazalo da se na kraju rad isplati, ponovio je i danas IDS-ov kandidat za župana Valter Flego. Također, nadam se da će se Ministarstvo uprave u idućih 14 dana suzdržati od bilo kakvog uplitanja u kampanju odnosno izborni proces, zaključio je Flego.

Više poslušajte u tonskom prilogu. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.