Hrvatski radio

Radio Pula

Info dani za udruge u Istri ove godine online

22.11.2020.

15:24

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva/ustupljena fotografija

Foto: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i ove godine organizira Info dane od 23. do 27. studenoga 2020. godine. U sklopu programa održat će se niz predavanja, radionica i okruglih stolova.

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave te ostalim zainteresiranima s ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja  partnerstva i novih razvojnih prilika.

Ovogodišnje teme edukacija su društveno poduzetništvo i izrada lean platna, društveno inoviranje, društveni utjecaj, brendiranje, priprema i objava publikacija, društvene mreže i digitalni alati, medijsko praćenje događaja…. Edukacije će voditi Muamer Mujević, Tomislav Pancirov, Marijeta Matijaš, Darko Ciglar, Stjepan Mikec i Helga Možé. 

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti obrazac.

S ciljem sprječavanja širenja pandemije koronavirusa – COVID 19, Info dani održati će se online, putem aplikacije ZOOM. 

Edukacije u sklopu Info dana za udruge 2020 održavaju se u sklopu Projekta +Resilient, odnosno Regionalnog centra za razvoj društvenih inovacija – ReCeD'Istria. ReCeD'Istria pilot je projekt Projekta „+Resilient“ koji je financiran iz programa Interreg Mediteran 2014-2020 iz Europskog fonda za regionalni razvoj i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U projektu sudjeluje 14 partnera iz 8 zemalja Mediterana a cilj mu je umrežiti, povezati i prenijeti znanja i dobre prakse poticanja i razvijanja društvenih inovacija te utjecati na kreiranje jače institucionalne podrške na europskoj razini.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.