Hrvatski radio

Radio Pula

14:41 / 13.06.2022.

Autor: HRT

Informativni dan za roditelje

Fakultet ekonomije i turizma

Fakultet ekonomije i turizma

Foto: Unipu.hr / snimka zaslona

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli po prvi se put u utorak 14. lipnja održava Informativni dan za roditelje. S obzirom da su analize pokazale da pri izboru studija veliku ulogu imaju i roditelji, Sveučilište je odlučilo posebno informirati roditelje o svojoj širokoj lepezi studijskih programa kao i načinu i mogućnostima upisa. Na Sveučilištu ističu kako se nadaju da će tim događajem pomoći roditeljima budućih studenata sa korisnim informacijama i dilemama oko željenih studijskih programa.


Informativni dan održava se od 17 do 19 sati, a program započinje u 17.00 sati uvodnim obraćanjem prorektorice za studente i obrazovne programe, nakon čega slijedi obraćanje voditelja Ureda za studente. Predstavnici svakog fakulteta iz ponude Sveučilišta biti će dosutpni na punktovima uz predstavnike Ureda za studente i obrazovne programe, Studentskog zbora te Studentskog centra. U neposrednom kontaktu s nastavnicima i ostalim djelatnicima Sveučilišta, roditelji i budući studenti moći će razgovarati i postavljati pitanja.


S roditeljima su dobrodošli i budući studenti te svi zainteresirani.


Lokacija: foaje nove zgrade Fakulteta za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković”, Preradovićeva 1/1, Pula. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.