Hrvatski radio

Radio Pula

Istra 1961 pri kraju priprema u Americi

03.02.2017.

10:19

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nogometni klub Istru 1961 još četiri utakmice u četiri dana dijele od ulaska u avion i povratka u Pulu gdje bi se 11. - tog ovog mjeseca trebala odigrati i takozvana generalka. Svakodnevni rad u Americi gotovo da je definirao sastav za prvoligaško proljeće "zeleno - žutih"

 Prema do sada viđenom gotovo sigurno na golu ostaje Ivušić. Obranu bi  činili Miloš , Žižić ako ostane , Mitrevski i Bertoša. Preseli li se Bertoša na stopera na lijevi bok bi mogao Pavić koji još nema ugovor.

Pored Parackog na zadnjem veznom šansu bi mogao dobiti Puclin koji se nametnuo trkom i disciplinom.

Ofenzivni vezni red činili bi Gržan , Roce i Solomun. Za ideju u napadu zaduženi su Lucio i Stepčić koji u drugom dijelu sezone prema ideji trenera Marija Tota neće igrati zajedno.

Na klupi bi šansu trebali čekati golman Brkić ili Iveša, Brazilac Ailton , Gojković , Bouna, Urošević , Ljubanović, Medić te Prelčec. Hoće li biti prostora i za Malijca Sissokoa koji bi navodno napokon trebao stići na probu pokazat će rad na terenu.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

Pulska noć

Pulska noć