Hrvatski radio

Radio Pula

Istra 1961 traži trenera , osnovan SZ osoba s invaliditetom IŽ

28.12.2016.

12:53

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U pulskom Sportskom centru Mirna odigravanjem susreta četvrt – finala večeras će se nastaviti rekreativni košarkaški turnir Pattinaggio basket kup. U 19 sati na teren će momčadi Devalle i Padobranci. Nakon njih igrat će prvi favoriti turnira Vesna sirevi – Daljinci te Gerard i CB Sirena.

U NK Istri 1961 još traje potraga za novim trenerom. Vlasnik kluba Mihael Glover i nadalje se nalazi u Americi gdje navodno pregovara sa potencijalnim kandidatima za zeleno – žutu klupu. U međuvremenu službenu kandidaturu za trenera Istre 1961 poslao je Zoran Peruško koji trenutno sjedi na klupi NK Rovinja.
Nakon danas održane osnivačke skupštine u Puli je s radom počeo Savez sportova osoba s invaliditetom Istarske županije.
Unutar saveza u kojem je za predsjednika izabran Davor Komar djelovat će Atletski klubovi osoba s invaliditetom "Medulin" i "Spektar", Boćarski klub osoba s invaliditetom Istarske županije "Istrijana", Planinarsko rekreativni klub slijepih nIstarske županije te Plivački klub za osobe s invaliditetom Istarske županije "Plima".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.