Hrvatski radio

Radio Pula

Izbori za mjesne odbore grada Pule

21.01.2016.

14:29

Autor: Džana Banić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dvije velike koalicije na čelu s SDP-om i IDS-om istaknut će svoje kandidate u svih šesnaest pulskih mjesnih odbora na izborima koji će se održati iduće nedjelje. I jedni i drugi su danas na konferencijama za novinare predstavili nositelje svojih lista u gradskim četvrtima. .

I IDS i SDP s partnerima vodili su računa o tome da na na njihovim listama bude zastupljeno 40 posto žena. Na listi "Pula zajedno - Pola insieme" istaknuto je ukupno 150 kandidata, rekao je prvi čovjek pulskog SDP-a Danijel Ferić. 

IDS trenutačno ima predsjednika u deset od šesnaest mjesnih odbora. Uvjereni su kako su ti ljudi do sada dobro obavljali posao te da će građani listi "Za Pulu - Forca Pola" na izborima dati povjerenje kako bi se nastavili započeti projekti i ostvarili novi, istaknuo je Valter Boljunčić, predsjednik pulskog IDS-a.

SDP i koalicijski partneri, ove će nedjelje imati štandove na kojima će kandidati predstavljati programe po pojedinim gradskim četvrtima, najavljeno je na konferenciji za novinare. Koalicija "Za Pulu - Forza Pola" će pak svoj program objaviti već danas na internetskim stranicama IDS-a.

 

Više u tonsko prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.