Hrvatski radio

Radio Pula

Izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije do 2025. godine

05.10.2021.

11:08

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Akcijski plan/ustupljen logo

Foto: Akcijski plan/ustupljen logo

Foto: - / -

U tijeku je izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije 2021 - 2025. koji je svojevrsni nastavak i nadopuna Regionalnog programa za mlade Istarske županije koji će konkretnim aktivnostima, vremenskim rokovima i podijeljenim odgovornostima doprinijeti njihovu ostvarenju.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva krenula je s prikupljanjem potreba i prijedloga te je prilikom obilježavanja Dana mladih Istarske županije, u petak, 17. rujna nakon održane panel rasprave na temu “Rad s mladima u Istarskoj županiji”, održala interaktivnu radionicu sa dvadesetak mladih iz cijele Istre. Tijekom radionice prikupljeno je mnogo vrijednih prijedloga mladih i onih koji rade s mladima o njihovim potrebama i željama, a koje će biti uzete u obzir prilikom izrade Akcijskog plana.

Svi zainteresirani dionici, mladi i oni koji rade s mladima u raznim tematskim područjima do 15. listopada mogu se uključiti u davanje prijedloga i mišljenja o aktivnostima koje bi trebale ući u Akcijski plan. To mogu učiniti putem online upitnika.

 

 

Helga Može, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.