Hrvatski radio

Radio Pula

Javni natječaj za 2. rok upisa u 1. razred osnovne glazbene i plesne škole

18.08.2021.

10:35

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Umjetnička škola Poreč/ustupljena fotografija

Foto: Umjetnička škola Poreč/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Umjetnička škola Poreč raspisuje Javni natječaj za 2. rok upisa u prvi razred osnovnog glazbenog obrazovanja i prvi razred osnovnog plesnog obrazovanja za školsku godinu 2021./2022. Učenici mogu upisati trubu, flautu, harmoniku te suvremeni ples.

PRAVO UPISA 

Pravo upisa u prvi razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila sedam godina života i zadovoljila kriterije propisane kurikulumom umjetničkog obrazovanja.

U školskoj godini 2021./2022. u 2. roku učenici mogu upisati sljedeća glazbala: truba, flauta i harmonika. 

Pravo upisa u prvi razred osnovnog plesnog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila devet godina života i zadovoljila kriterije propisane kurikulumom umjetničkog obrazovanja. 

U školskoj godini 2021./2022. u 2. roku učenici mogu upisati: suvremeni ples.

Broj učenika koji se upisuje na pojedini instrument ovisi o broju slobodnih mjesta u Školi.

 

PRIJEMNI ISPITI

Zbog ograničenog broja mjesta kandidati polažu prijemni ispit za koji nije potrebno glazbeno i plesno predznanje.

Prijemni ispit za upis u osnovnu glazbenu školu održat će se u Umjetničkoj školi Poreč, Narodni trg 1, Poreč, u       petak, 27.8.2021. godine od 10,00 sati. 

Prijemni ispit za upis u osnovnu školu suvremenog plesa održat će se u Umjetničkoj školi Poreč, Narodni trg 1, Dvorana 1A, u petak, 27.8.2021. godine od 11,00 sati. 

Radi dobivanja točnog termina dolaska na prijemni ispit u skladu s mjerama HZJZ-a molimo Vas da Vaše dijete prijavite na sljedeće poveznice:

GLAZBENA ŠKOLA

https://forms.gle/BKqyRo4Dai2cc45C8 

SUVREMENI PLES

https://forms.gle/yAFGWES8UfeiV3ka6

 

UPISI

Upise učenika koji su uspješno položili prijemni ispit za školsku godinu 2021./2022. godinu roditelji mogu obaviti odmah nakon audicije.

      

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.