Hrvatski radio

Radio Pula

Judo klub "Istarski borac" na turniru u Zagrebu

10.04.2022.

14:51

Autor: Radio Pula

default error photo

Članovi judo kluba "Istarski borac" nastupili su na međunarodnom natjecanju "Zagreb open" i ostvarili zapažene rezultate. U konkurenciji 238 natjecatelja iz 42 kluba, članovi judo klub Istarski borac Pula nastupili su u uzrastu kadeta i seniora.

U uzrastu kadeta, najbolji rezultat ostvario je Nikola Milovanović u težinskoj kategoriji do 66 kilograma plasiravši se na drugo mjesto. U finalu je poražen od Luke Katića iz Osijeka. Ovim plasmanom, Nikola je učvrstio svoju poziciju kao kandidat za nastup na predstojećem kadetsko prvenstvo Europe u lipnju ove godine. 

U težinskoj kategoriji do 73 kilograma nastupili su Stefano Scandale, Edvard Radolović i Paolo Krajcar, koji je kao aktualni kadetski prvak države, zauzeo treće mjesto s tri pobjede i porazom u polufinalu. Stefano Scandale upisao jednu pobjedu i dva poraza, a Edvard Radolović dvije pobjede i dva poraza, zauzevši 7. mjesto u ukupnom poretku. Anton Skoko je s jednom pobjedom i dva poraza zauzeo peto mjesto u težinskoj kategoriji do 55 kilograma. U konkurenciji seniora, u težinskoj kategoriji do 81 kilogram, Juraj Teković je u klupskom dvoboju pobijedio Davida Sokolovića u borbi za brončanu medalju. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR