Hrvatski radio

Radio Pula

Julijana Matanović gošća Monte Librića

22.04.2016.

14:16

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Festival dječje knjige Monte Librić održava se u Puli do nedjelje. Piknik s autorom, Odmor za uši, Slušaonica, Librić po našu, dio je to bogatog programa ovogodišnje manifestacije. Prvi program počinje u 8 i 30, dok je posljednji u 19 sati.

Piknik s autorom ili autoricom, jedan je od najpopularnijih programa pulskoga festivala dječje knjige. Tako su na druženje sa svojim malim čitateljima na Monte Librić stigli ilustratori Tomislav Tomić i Manuel Šumberac, spisateljice Jasminka Petrović i Emanuela Da Ros, ali i autori koji većinom pišu za odraslu publiku Roman Simić Bodrožić i Julijana Matanović. Ona je Puli predstavila knjigu namijenjenu tinejdžerima "Rečeno-učinjeno".

Poslijepodnevni festivalski program počinje u 16 sati kada će u pulskome Circolu biti predstavljena Mala zavičajna čitanka , u 18 sati Teatar PocoLoco izvest će predstavu Palčica, a sat kasnije Baka Librić pripovijedat će Priču za laku noć.

Poslušajte tonski prikaz.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.