Hrvatski radio

Radio Pula

Konferencija "Nautički turizam – izazovi, trendovi i inovacije"

22.11.2021.

14:02

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Konferencija će se održati u utorak 23. studenoga s početkom u 9.45 sati u hibridnom obliku – online i uživo u Puli (kino Valli, Giardini 1). Organiziraju je Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i HGK – Županijska komora Pula.

U sklopu konferencije održat će se panel o Konkurentnosti hrvatskog turizma na kojem sudjeluju Alen Jugović (Pomorski fakultet u Rijeci), Sean Lisjak (Tehnomont d.d., Pula), Dolores Brenko Škerjanc (Lučka kapetanija Pula), Juraj Bukša (ACI d.d.) i Donald Schiozzi (Lučka uprava Rovinj).

Sudionici drugog panela Utjecaj nautičkog turizma na okoliš i njegova zaštita suAleksandar Šuran (Tehnomont marine Veruda, Pula), Mirta Smodlaka Tanković (Centar za istraživanje mora Rovinj), Luciano Beg (Marservis d.o.o., Kaštelir) i Boris Vukušić, (Bimex-prom d.o.o., Zagreb). 

Cilj je konferencijerazmjena znanja, vještina i usluga te uspostava strateške suradnje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u provedbi programa rada regionalnog centra kompetentnosti KLIK Pula kao generatora inovacija te izvrsnosti ljudskih potencijala i usluga koje se pružaju u sektoru turizma i ugostiteljstva. 

Konferenciju organiziraju Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula kao nositelj projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma i HGK – Županijska komora Pula kao partner na projektu. Uime organizatora sudionike konferencije pozdravit će predsjednica HGK – ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić i ravnateljica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula Orhideja Petković. 

Za praćenje konferencije uživo potrebna je EU COVID potvrda.

Za praćenje konferencije online možete se povezati putem sljedeće poveznice https://us02web.zoom.us/j/85253141233?pwd=V0VNbjVldW51S1VMcVNCRnRVSzFBUT09

Meeting ID: 852 5314 1233; Passcode: 123456.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.