Hrvatski radio

Radio Pula

Kreće humanitarna akcija 'Kad bi svi'

15.01.2015.

17:55

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pulska udruga 'Kad bi svi', Udruga slijepih Istarske županije i Liga protiv raka organiziraju od 22. do 25. siječnja na nekoliko pulskih lokacija humanitarnu manifestaciju pod zajedničkim nazivom 'Kad bi svi'.

Četvrtodnevni raznovrstan program počinje u četvrtak, 22. siječnja, u Istarskom narodnom kazalištu. Tada će, će u koncertnoj večeri romantike nastupiti mnogobrojni glazbenici s istarskog i iiječkog područja.

Dan kasnije u hotelu Pula održat će se noć prijatelja i donatora a subota, 24. siječnja rezervirana je za pop i rock koncert u Domu sportova Mate Parlov. Posljednji dan posvećen je mladim izvođačima i sportu, mini rukometu te malonogometašima Park Avenije, veteranima Rijeke i Dinama.

Ulaznice za sve priredbe koštat će od 20 do 50 kuna a tijekom manifestacije bit će otvorena i posebna telefonska linija. Program će obogatiti niz javnih osoba iz kulturnog, glazbeno-scenskog i političkog života a sav prihod bit će uplaćen na žiro račune Lige protiv raka Pule i Udruge slijepih Istarske županije.

Više možete poslušati u tonskom prilogu.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.