Hrvatski radio

Radio Pula

Lionsi darovali članove Udruge slijepih u Poreču

15.12.2020.

10:43

Autor: Tomislav Šikić

Fedora Zorić-Franke u Udruzi slijepih (Foto: Lions klub Poreč/ustupljena fotografija)

Fedora Zorić-Franke u Udruzi slijepih (Foto: Lions klub Poreč/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

Tradicija porečkih Lionsa je da u vrijeme Adventa posjećuju svoje štićenike, među kojima su i članovi Udruge slijepih u Poreču. S njima su se družili u ponedjeljak 14. prosinca te im predali prigodne darove.

Iako je ove godine, zbog pandemije, druženje jako reducirano, dugogodišnja članica Lions kluba Poreč Fedora Zorić - Franke jučer je donijela 20 paketića panetona u ured Udruge slijepih u Poreču. 

- Ova simbolična gesta je znak da i u ova teška vremena Lionsi ne zaboravljaju potrebite i da uvijek nađu načine da uljepšaju i olakšaju njihovu svakodnevnicu i time im daju do znanja da neće biti  zaboravljeni - rekla je Zorić - Franke. 

Iz Lions kluba Poreč poručuju da se svi građani dobre volje mogu pridružiti i pridonijeti potpori potrebitima u donatorskoj akciji pod nazivom "Dobro je činiti dobro - za naše sugrađane u potrebi".  

Donacije prikupljene putem donatorskog računa:

IBAN  HR6323800061510001910

i aukcijom doniranih umjetničkih slika, koja se mogu vidjeti na FB stranici  Lions kluba Poreč, bit će nakon završetka akcije, kao i svake godine, uručene Udruzi invalida, Udruzi slijepih i pojedinačnim potrebitim sugrađanima.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.