Hrvatski radio

Radio Pula

Ljetni mjuzikl kamp u Taru

05.05.2022.

11:26

Autor: HRT

Ljetni mjuzikl kamp u Taru

Ljetni mjuzikl kamp u Taru

Foto: MyScryba / kolaž/ustupljena fotografija

Porečka Udruga mladih Urbana Subkulturna Baza – USB, u suradnji s Općinom Tar - Vabriga, po drugi put u Taru organizira Ljetni mjuzikl kamp za djecu i mlade od 4 do 14 godina.

Polaznike očekuje program s plesom, pjevanjem, glumom, scenskim pokretom, izradom scenografije i likovnim tehnikama, školom plivanja i nizom drugih kreativnih, zabavnih i edukativnih aktivnosti pod vodstvom USB-ovih stručnih voditelja. Upisi traju do popunjenja grupa.


Kamp se održava u dvije smijene s dvije različite teme - od 4. do 16. srpnja te od 25. srpnja do 6. kolovoza. Dio aktivnosti predviđen je u prostorima tarskog vrtića, a dio uz more, u Kampu Lanterna. Uključeni su i jedan topli obrok i voćna marenda. Cijena za jednu smjenu iznosi 1.600 kuna, a za djecu i mlade s prebivalištem na području Općine Tar - Vabriga ona je upola manja, jer polovicu sufinancira Općina. Sve dodatne informacije moguće je dobiti od koordinatora kampa Valentina Gašparinija, telefonom na broj 095 517 6388.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

7 h

SLUŠALICE

OŠ CENTAR