Hrvatski radio

Radio Pula

Lokalni izbori: Raspored predstavljanja na Radio Puli

05.05.2013.

14:59

Autor: Gordana Hrvatin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidati i predstavnici kandidacijskih lista na lokalnim izborima u Istarskoj županiji mogu se predstaviti u programu Radio Pule u petominutnim emisijama uživo. Predstavljanja će biti od ponedjeljka, 6. do petka, 17. svibnja prema objavljenom rasporedu.

Pravo na predstavljanje, prema Pravilima o postupanju HRT-a tijekom izborne promidžbe 'Lokalni izbori 2013., imaju predstavnici kandidacijskih lista za Županijsku skupštinu Istarske županije i gradskih vijeća Pule i Pazina, kandidati za župana i gradonačelnika Labina, Pazina, Poreča, Pule, Rovinja i Umaga te kandidati za zamjenika župana i dogradonačelnika Poreča i Umaga iz reda talijanske nacionalne manjine.

Sva predstavljanja emitirat će se uživo iz Studija 1 Radio Pule (Riva 10, Pula). U predstavljanju kandidacijskih lista za članove Županijske skupštine i gradskih vijeća Pazina i Pule može sudjelovati samo jedan predstavnik liste, a ako je koalicijska lista, onda po jedan predstavnik svake stranke te koalicije. Kandidati se predstavljaju isključivo uživo i ako se ne pridržavaju rasporeda, gube pravo na predstavljanje.

Pogledajte raspored predstavljanja kandidata i predstavnika stranaka i nezavisnih lista.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.