Hrvatski radio

Radio Pula

Mauricio Licul predstavio izborni program

25.04.2017.

14:30

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mauricio Licul, nezavisni kandidat za gradonačelnika Pule koalicije SDP, HSU, SDSS, HSLS, HSS, Istarski laburisti predstavio je sinoć u dvorani pulskog Doma hrvatskih branitelja izborni program na predstojećim lokalnim izborima.

Uz potporu čelnika koalicijskih partnera, Licul je iznio program kojima namjerava poboljšati, uz ostalo, stanje u gospodarstvu, prostornom planiranju, prometu, zdravstvu, socijali, odgoju i obrazovanju i kulturi. Vrijeme je da se u Puli prestane praviti da problema nema, izjavio je Licul te poručio kako želi Pulu voljeti u praksi.

Ne želim "haračati" gradskom upravom, nego graditi. Ne dolazim voditi politiku osvete, nego poštenja i uvažavanja, rekao je Mauricio Licul te istaknuo se to ne može bez ljudi. Ljudi su, kaže Licul grad, narod je vlast i sila. Zajedno možemo što god poželimo, dosta je bilo kruha i igara, probudimo se, svatko je u nečemu dobar, svi smo jednako Puležani i Istrijani, kaže Licul.

Želim kulturu koja provocira, novinare koji kritiziraju, društvo koje zna koliko vrijedi i da kao takvo zaslužuje najbolji tretman, neka u Puli svatko nađe svoje mjesto pod suncem, zaključio je Mauricio Licul.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.