Hrvatski radio

Radio Pula

Međunarodni prijateljski turnir U17 nogometnih reprezentacija

02.02.2022.

11:34

Autor: HRT

Nogometni teren/Poreč

Nogometni teren/Poreč

Foto: Plava laguna / ustupljena fotografija

U Poreču će se od 4. veljače održavati Međunarodni prijateljski turnir u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza na kojem će sudjelovati mlade nogometne U-17 reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rusije. Mladi nogometaši su smješteni u Hotelu Molindrio Plava Laguna u Zelena Resortu. Utakmice se održavaju na nogometnim terenima u Zelena Resortu. 

Nakon nogometnih priprema brojnih hrvatskih i slovenskih prvoligaša, Poreč je domaćin i ovog međunarodnog nogometnog turnira čime se dokazuje kao jedna od najboljih sportskih destinacija u kojima postoje sjajni preduvjeti za razvoj sportskog turizma.


Plava Laguna je u proteklih nekoliko godina ulagala u sportsku infrastrukturu te raspolaže nogometnim centrom u kojem se može vježbati na četiri uređena travnata nogometna igrališta od kojih je jedan s umjetnom travom i FIFA QUALITY certifikatom, od čega tri igrališta imaju rasvjetu. Sva četiri udaljena su samo 300 m od dviju polivalentnih sportskih dvorana u Intersport centru, gdje se već godinama održavaju velika sportska natjecanja, primjerice u karateu i judu.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.