Hrvatski radio

Radio Pula

Milanović je kao som zagrizao Karamarkovu udicu

23.12.2015.

11:06

Autor: Elvis Mileta

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Damir Kajin, najpopularniji saborski zastupnik iz Istre, komentirao je političke poteze svog dojučerašnjeg saveznika, predsjednika SDP-a Zorana Milanovića. Drži da Milanović nije trebao u savez s Mostom pod svaku cijenu, nudeći im osim najboljih ministarstava čak i kontrolu Narodne banke Hrvatske

Kajin ističe da svjedočimo vremenu u kojem se politika može ravnopravno mjeriti s najstarijim zanatom na svijetu, tj. prostitucijom. Duhovito primjećujući da se od silnih reformi najbrže može provesti ona koja će legalizirati prostituciju u Hrvatskoj, Kajin smatra da SDP nije trebao pristati na sve uvjete koje je pred njih postavljao Most, a pritom gotovo istovremeno je Zoran Milanović sa suradnicima tajnim pozivima rušio te iste dogovore. "Nije se mogao strpiti nekoliko mjeseci, išao je rušiti Petrova prije nego su ga izabrali za mandatara i tu se najbolje pokazuje da je Zoran Milanović samo veliki zarobljenik svog ega i ništa drugo. Kao som se upecao na Karamarkovu udicu. " - efektno je poentirao Damir Kajin, dugogodišnji saborski zastupnik iz Istre, koji će vrlo vjerojatno u slijedećoj godini aktivirati svoju saborsku mirovinu i povući se iz aktivne politike.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.