Hrvatski radio

Radio Pula

Mjesec hrvatske knjige počinje 15. listopada

11.10.2016.

14:21

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mjesec hrvatske knjige održat će se od 15. listopada do 15. studenoga pod motom - Čitam sto na sat. Bogatim programom u manifestaciju će se uključiti i istarske knjižnice. Svoj program danas je predstavila Gradska knjižnica i čitaonica Pula

Promocije, predavanja, radionice za sve uzraste, glazbene slušaonice te okrugli stolovi - mjesec hrvatske knjige i ove će godine ponuditi različita događanja.

Ravnateljica pulske knjižnice Nela Načinović ističe da su posebno ponosni na program koji pripremaju za najmlađe. Kako je najavila voditeljica programa u knjižnici Iva Lanča Joldić, osim gostovanja popularnih pisaca za djecu, planiraju i edukativne radionice poput Detektiva u knjižnici, Čitateljskog maratona i Kluba hvatača slova. 

U mjesecu hrvatske knjige raznovrstan program je i u pulskoj Čitaonici kluba umirovljenika, a Gradska knjižnica Pula organizira i predavanja te radionice u svojim podružnicama u Žminju i Vodnjanu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.