Hrvatski radio

Radio Pula

Motovun Film Festival održat će se od 30. srpnja do 1. kolovoza

04.06.2020.

14:03

Autor: Danijela Dorani

Motovun (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Motovun (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Foto: - / -

Premda u skraćenom izdanju, trajat će tri umjesto uobičajenih pet dana, ljubitelji filma neće biti zakinuti. U glavnom će programu biti 15 filmova uz bogat popratni i koncertni program. 15.06. bit će otvorene prijave za volontere a sve pojedinosti mogu se pronaći na internetskoj stranici festivala.

Dodajmo tome da Pulski filmski festival poziva na volontiranje.

Osobe starije od 15 godina mogu postati dio tima 67. Pulskog filmskog festivala i steknuti nezaboravno iskustvo kroz dinamične programske i organizacijske aktivnosti.

Volonteri sudjeluju u pripremnim i provedbenim aktivnostima. Izuzev jedinstvenog festivalskog iskustva i usavršavanja dosadašnjih znanja te stjecanja vještina unutar vlastitog interesnog područja, svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe a za volontere koji nisu iz Pule, na raspolaganju su parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) od 18. do 26. srpnja.

Prijave se zaprimaju internetom, na stranici www.pulafilmfestival.hr i otvorene su do 26. lipnja, odnosno popunjavanja  predviđenih volonterskih pozicija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.