Hrvatski radio

Radio Pula

Na pulskom Sveučilištu još ima mjesta za upise budućih studenata

13.10.2018.

10:41

Autor: Hrt/Radio Pula

(foto: Duško Marušić/Pixsell)

(foto: Duško Marušić/Pixsell)

Foto: - / -

Do sredine idućeg tjedna otvoren je drugi upisni rok za diplomske studije na pulskome Sveučilištu. Mjesta još ima na gotovo svim njegovim sastavnicama, kako za redovite tako i za izvanredne studente.

Jedno od najatraktivnijih znanstvenih područja, kada je riječ o zapošljavanju, jest informatika. Na pulskom Fakultetu informatike preostalo je još tridesetak mjesta za studij informatike i dvadesetak za nastavnički smjer, uz još dvadesetak mjesta za izvanredne studente, kaže dekan Giorgio Sinković.

Mjesta još ima i na Fakultetu ekonomije i turizma, Muzičkoj akademiji, Fakultetu za interdisciplinarne, kulturološke i talijanske studije i Filozofskom fakultetu, ističe prodekan Maurizio Levak.

Drugi upisni rok na pulskome sveučilištu otvoren je do srijede, 17. listopada. Sve dodatne informacije moguće je dobiti u studentskoj referadi ili pronaći na internetskim stranicama Sveučilišta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.