Hrvatski radio

Radio Pula

Nastava u Istri opet online osim za maturante i razrednu nastavu

17.03.2021.

10:52

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. - od 22. ožujka do 1. travnja.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina, nastava će se odvijati kako slijedi: 

  • od 22. ožujka do 1. travnja 2021. - u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online).
  • od 22. ožujka do 1. travnja 2021. - u svim srednjim školama nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); osim za maturante koji će imati nastavu prema MODELU A (nastava u školi).
  • od 22. ožujka do 1. travnja 2021. - u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi, za niže razrede od I. do IV., nastavlja se odvijati prema MODELU A.       

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.