Hrvatski radio

Radio Pula

Nastava u Istri u drugom polugodištu

12.01.2021.

10:05

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Od 18. siječnja nastava će se odvijati prema MODELU C nastava na daljinu (on-line) - u svim srednjim školama, te u višim razredima osnovne škole. Nastava u nižim razredima osnovne škole odvijat će se prema MODELU A (nastava u školi).

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021., do 31. siječnja. Odluka je donesena temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju broja novozaraženih i hospitaliziranih osoba u Istarskoj županiji tijekom posljednjih mjesec dana, a istovremeno uzimajući u obzir povećanu mobilnost građana i sa time povećani broj ostvarenih kontakata u navedenom razdoblju - te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina.

Odluka stupa na snagu od 18. siječnja te se određuje na razdoblje do 31. siječnja, stoji u propćenju Stožera.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.