Hrvatski radio

Radio Pula

Naučite izraditi vlastitu web stranicu i marketinšku kampanju

09.11.2022.

12:55

Autor: HRT

Digitalna akademija Labin

Digitalna akademija Labin

Foto: Grad Labin / ustupljena fotografija

Na labinskoj Digitalnoj akademiji dosad je sudjelovalo oko 250 sudionika. Novo izdanje održava se 23. i 24. studenoiga od 17:00-20:30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno.

Na prošlogodišnjoj edukaciji sudjelovalo je pedesetak polaznika, a akademiji su dali ocjenu 4,71 od 5.


Koncept akademije


Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pa će tako polaznici iz širokog područja digitala dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Edukacija omogućava da nešto za što bi trebali mjeseci, naučite uz pomoć 5 stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.


Program


Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i vlastitu marketinšku kampanju.

Akademci će steći osnove i iz drugih područja poput društvenih mreža, copywritinga, PR-a, grafičkog dizajna, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), kryptovaluta, NFT-a…

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelanceu.Način prijave


Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca.

Akademija se održava 23. i 24. studenog, a satnica oba dana je 17:00-20:30h.Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete na digital.akademija@gmail.com.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.