Hrvatski radio

Radio Pula

Noć muzeja u Arheološkom muzeju Istre

27.01.2022.

14:30

Autor: HRT

Arheološki muzej Istre

Arheološki muzej Istre

Foto: logo / snimka zaslona

Uz pridržavanje epidemioloških mjera, posjetitelji će trenutačno otvorene izložbe, „Znanjem do zdravlja: 65 godina Medicinske škole Pula“ u Muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca, te „Bez zanata nema alata“ u Galeriji C8 moći razgledati 28.siječnja od od 18 do 24 sata. U isto vrijeme će se moći ući i u prostor pulske Arene.

Ovogodišnja Noć muzeja nosi naziv „Između stvarnog i digitalnog“, pa će se istodobno na Facebooku, YouTubeu, Twitteru i TikToku moći vidjeti virtualne šetnje izložbom u Svetim srcima, poslušati predavanje o tehnici ukrašavanja na rimskim keramičkim posudama, izloženima u „Prozoru u prošlost“ u Carrarinoj ulici, a i čuti noćna predavanja kustosa o amfiteatru, rimskom novcu, i drugim zanimljivim arheološkim temama.


Za najmlađe, pripremili smo jutarnje matineje s virtualnim šetnjama, a na YouTubeu će moći sudjelovati u kvizu znanja na hrvatskom i talijanskom jeziku.


Muzejski internetski sadržaji dostupni su na poveznici https://linktr.ee/Arheoloski_muzej_Istre.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR