Hrvatski radio

Radio Pula

Nova sezona MetOpere i Boljšoj baleta uživo na platnu Kina Valli

09.10.2021.

11:44

Autor: Tomislav Šikić

Foto: snimka zaslona/Kino Valli

Foto: snimka zaslona/Kino Valli

Foto: - / -

U Kinu Valli će se, desetu godinu zaredom, uživo prenositi njujorške operne matineje iz Metropolitan Opere. Prvi prijenos održat će se 9. listopada s operom Boris Godunov (Modest Petrovič Mussorgski).

Priliku za konzumiranje visoko kvalitetnog kulturnog programa na nov i inovativan način pokrenuo je generalni direktor Peter Gelb, koji je ujedinio istovremeno praćenje u  2.000 mjesta, u 73 zemlje na šest kontinenta.

Prvi prijenos održat će se 9. listopada s operom Boris Godunov (M. Mussorgsky) a slijedit će naslovi; Oganj zapretan u kostima mojim (r. T. Blanchard), Euridika (M. Aucoin), Pepeljuga (J. Massenet), Rigoletto (G. Verdi), Arijadna na Naksosu (R. Strauss), Don Carlos (G. Verdi), Turandot (G. Puccini), Lucia di Lammermoor (G. Donizetti) i Hamlet (B. Dean). Cijena ulaznice za minimalno 6 prijenosa iznosi 55 kn po prijenosu (za paket kupljen do 10. siječnja), dok pojedinačna iznosi 75,00kn po prijenosu. 

Za ljubitelje baleta, također uživo na platnu Kina Valli, prikazat će se dio baletne sezone 2021./2022. iz prestižnog Boljšoj teatra. Prikazivanje započinje 7. studenog s baletom Spartak, a do svibnja prikazat će se OrašarDraguljiLabuđe jezero i Faraonova kći. Cijena ulaznice po prijenosu baleta iznosi 40,00kn. 

Cjelokupni raspored možete pronaći na www.kinovalli.net.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.