Hrvatski radio

Radio Pula

Novo priznanje Mikeli Ristoski, Istru 1961 za Lokose testiraju Kinezi

10.02.2017.

12:05

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Puljanka Mikela Ristoski i Zoran Talić proglašeni su za najuspješnije sportaše s invaliditetom za prošlu godinu na Danu hrvatskog paraolimpijskog sporta koji je sinoć održan u Zagrebu. Mikela Ristoski na Paraolimpijskim igrama u Brazilu u atletskoj disciplini troskok osvojila je zlato.

Pulski skakač u vis Alen Melon odlično je počeo novu natjecateljsku sezonu. Na dvoranskom mitingu u Bernu Alen melon preskočio je 220 cm što je za samo 3 cm manja visina od njegovog osobnog dvoranskog rekorda kojeg je prošle godine postavio u Švicarskoj.

Košarkašice Pula Črnje Tursa nakon prekinutog niza od četiri pobjede i poraza na gostovanju u Požegi sutra će u Sportskom centru Mirna za suparnika imati sastav zagrebačke Trešnjavke. Susret Pula črnja Tours – Trešnjavjka sutra počinje u 18 sati.

Antonijo Pavić novi je igrač NK Istre 1961. Nakon povratka iz Amerike sa ovim korisnim igračem žuti su potpisali ugovor na godinu i pol dana. Brazilac Ailton još uvijek ima problema sa papirima za registraciju. Ne riješi li taj problem njegov ostanak u Puli neće biti moguć. Dugo najavljivani Malijac Sissoko koji bi trebao poboljšati efikasnost pulskog napada na treningu bi se trebao pojaviti danas. Kako ima tek turističku vizu, ustvrdi li struka da je stigao nespreman i on će morati krenuti svojim putem. Jučer je na probu stigao i desni bek Tome Kitanovski kojem je posljednji klub bila Mladost iz Lučana. O njegovoj sudbini trener Marijo Tot trebao bi odlučiti do utakmice sa Lokomotivom. Što se radilo tijekom ove zime pulski prvoligaš testirati će sutra u Umagu gdje će im od 15 sati i 30 minuta suparnik biti kineski drugoligaš Dalian Transcendense.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.