Hrvatski radio

Radio Pula

Objavljen natječaj za projekte iz područja zdravstva i socijalne skrbi

05.01.2021.

11:22

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije raspisao je Javni natječaj za financiranje projekata iz područja zdravstva i socijalne skrbi u Istarskoj županiji za 2021. godinu. Rok za podnošenje prijava je 3. veljače.

Natječaj je namijenjen udrugama i ustanovama, koje su programski usmjerene na zdravstvenu i socijalnu djelatnost te obavljaju poslove kojima se rješavaju postojeći problemi od interesa za Istarsku županiju. Udruge i ustanove sukladno ovom Natječaju mogu prijaviti projekte kojima se rješavaju županijski prioriteti sukladno Planu za zdravlje i socijalno blagostanje Istarske županije. 

Ukupno planirana vrijednost Natječaja iznosi 869.500,00 kuna. Najmanji predviđeni iznos po projektu iznosi 2.000,00 kuna, a najveći 65.000,00 kuna.

Cijeli tekst Natječaja, kao i potrebni prijavni obrasci dostupni su na službenim mrežnim stranicama Istarske županije (rubrika Natječaji). 

                   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK