Hrvatski radio

Radio Pula

Od humanitarne norijade i pulskoga Rojca do Voje Šiljka

20.05.2016.

16:58

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kraj radnog tjedna prilika je da izdvojimo neke događaje koji su za nama! Izdvajamo norijadu, no onaj humanitarni dio koji je već tradicionalan u nekim pulskim školama. Uz to, u povodu obljetnica HRT-a s nama je kolega Vojo Šiljak.

Ovoga su nam tjedna maturanti završili srednju školu! Brojni su učenici, umjesto da se na norijadi gađaju i rasipaju brašnom, donirali su tu namirnicu! Kolegica Gordana Krizman donosi nam priču o Stukovnoj školi u Puli.

Naši su gosti profesorica Ivana Novosel, vjeroučiteljica u Strukovnoj školi Pula, ravnatelj Ivan Bebek te maturant smjera tehničar nutricionist Mihael Pekica.

Porečka i Pulska biskupija sudjeluje u financiranju obroka u pučkoj kuhinji. U povodu Godine milosrđa porazgovarali smo o tome s ravnateljem dijecezanskog Caritasa Porečke i Pulske biskupije, preč. Željkom Zecom.

 

U povodu naših velikih obljetnica, 90 godina Hrvatskoga radija i 60 godina Hrvatske televizije, porazgovarali smo s našim dragim kolegom Vojom Šiljkom.

Sve možete poslušati u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.