Hrvatski radio

Radio Pula

Odgoda pojedinih programa manifestacije "Dođi u grad"

20.04.2022.

15:14

Autor: HRT

Dođi u grad

Dođi u grad

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika odgađaju se sutrašnji najavljeni programi pulske manifestacije "Dođi u grad" na otvorenom.


Zbog kišne prognoze neće se održati predstava u Parku grada Graza ni humanitarni pizza festival „More ljubavi“. Program predstavljanja udruge ACT Hrvatska održat će se prema rasporedu, od 17 do 20 sati u ECPD-u, s radionicom aromaterapije, kreativnom dječjom radionicom i predstavljanjem projekata udruge (prijava na croazia@actfoundation.org).


Eventualna daljnja odgoda pojedinih programa ovisit će o vremenskoj prognozi, dok će se oni na zatvorenom održati prema rasporedu. Otvorene su još prijave za radionicu Nutty Scientist koja će se održati u petak od 18 do 19:30 i na kojoj će djeca izvoditi znanstvene pokuse i izraditi ljigavca (prijava na morena@nuttyscientists.hr) te radionica neriage tehnike oblikovanja keramike u subotu, od 10 do 14 sati (prijava na info@artstudio-pula.hr ).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR