Hrvatski radio

Radio Pula

Odgođen susret Uprave i radnika Puljanke

03.11.2015.

12:59

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavnici Uprave Puljanke i radnika trebali su se večeras sastati u Puli kako bi razgovarali o budućnosti te nekadašnje perjanice trgovine i prehrambene industrije južne Istre. Susret je međutim danas odgođen.

Sastanak Uprave s radnicima Puljanke trebao se, kako neslužbeno doznajemo, održati na zahtjev predstavnika Sindikata trgovine i Uprave. Radnici su trebali biti obaviješteni o trenutačnom stanju u tvrtci, što se namjerava napraviti kako bi se održalo poslovanje te ima li nade za spas Puljanke. 

Iz uprave Puljanke priopćili su kako je sastanak dio redovite interne komunikacije tvrtke kojoj je svrha informirati zaposlenike o situaciji u društvu, na tržištu, o neposrednim poslovnim ciljevima društva te ulozi pojedinih sektora u ispunjavanju tih ciljeva, a podaci i planovi izneseni na susretu poslovnog su karaktera i dio su zaštićenih podataka društva.

Inače, doznajemo da radnici Puljanke plaću nisu dobili posljednja tri mjeseca. U to je vrijeme i dio Puljankinih trgovina zatvoren.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.