Hrvatski radio

Radio Pula

Održana radionica o moći gostoljubljivosti

23.04.2021.

19:46

Autor: Tomislav Šikić

Foto: AZZRI/ustupljena fotografija

Foto: AZZRI/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Radionica "Moć gostoljubivosti – kako zadržati goste i privući nove" pod vodstvom mentorice za gostoljubivost Sanje Krmpotić održana je u četvrtak, 22. travnja s ciljem podizanja svijesti o toj zanemarenoj vještini u ugostiteljsko-turističkom sektoru.

Radionicu u organizaciji AZRRI-Agencije za ruralni razvoj Istre vodila je Sanja Krmpotić, mag.oec., mentorica za gostoljubivost, koja pomaže tvrtkama u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva povećati kvalitetu gostoljubivosti djelatnika, te time zadržati goste i potaknuti njihovu lojalnost.

Polaznici su doznali kako ostvariti ciljeve najuspješnijih objekata, a to su povećati broj gostiju koji se vraćaju i dovode nove, potaknuti goste trošiti više sa zadovoljstvom, te davati daljnje preporuke i izvrsne recenzije ne samo o njihovom proizvodu i objektu, nego i osoblju.

Edukacijsko gastronomski centar Istre osnovan je i djeluje u sklopu Agencije za ruralni razvoj Istre, kao poveznica između poljoprivrednog i ugostiteljsko-turističkog sektora u cilju valorizacije istarske gastronomije. Kroz kontinuiranu edukaciju ljudskih potencijala sektora ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma, želi se pridonijeti usavršavanju kompetencija i znanja prijeko potrebnih svim akterima koji sudjeluju u brendiranju Istre kao autentične enogastronomske regije.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.