Hrvatski radio

Radio Pula

Online radionica "Biti volonter/ka"

09.12.2020.

12:57

Autor: Tomislav Šikić

Foto: snimka zaslona/logo

Foto: snimka zaslona/logo

Foto: - / -

Volonterski centar Istra (VCI) poziva za sudjelovanje na radionici "Biti volonter/ka", koja će se, u organizaciji VCI-a održati u utorak, 15. prosinca od 15:00 do 16:30 sati putem platforme ZOOM. Radionica se provodi u okviru projekta "Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji".

Prijave su moguće putem poveznice koja je dostupna na društvenim i mrežnim stranicama Volonterskog centra Istra do 13. prosinca. 
 
Radionica "Biti volonter/ka" namijenjena je svim građanima zainteresiranima za volontiranje, a s ciljem unaprjeđenja znanja i osnovnih vještina važnih za volontiranje te pripreme sudionika/ca za volontiranje u organizaciji.
 
Tijekom radionice sudionici/ce će biti upoznati/e s ključnim pojmovima te različitim oblicima volontiranja, ciklusom menadžmenta volontera te ulogom koordinatora/ice volonterskih programa, kao i pravima i obvezama volontera/ke i organizatora volontiranja. Također, sudionici/ce će imati priliku promišljati o dobrobiti i vrijednosti volontiranja te o motivaciji za volontiranje.
 
Nositelj projekta je Volonterski centar Istra, partneri na projektu su Grad Pula, Grad Pazin, Gimnazija i srednja strukovna škola Jurja Dobrile Pazin, Grad Buje i Srednja škola "Vladimir Gortan" Buje. Projekt je financijski podržalo Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. 
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.