Hrvatski radio

Radio Pula

Otvorene prijave za radiodramsku radionicu

06.05.2021.

15:44

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Rojc/ustupljena fotografija

Foto: Rojc/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Otovrene su prijave za sudjelovanje na radionici radiodrame organizirane kao dio programa “Tandem” u sklopu projekta “R.O.J.C.:Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo” koja će početi 13. svibnja. Namijenjena je svima, a prvenstveno djeci.

Dvije udruge iz Rojca, DISTORZIJA i Gutta percha održat će radiodramske radionice za osobe svih životnih dobi, ali s posebnim naglaskom na djecu. Radionica je dio programa “Tandem” koji se provodi u sklopu projekta “R.O.J.C.:Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo”. 

Kroz radionicu, koju vode Dejan Gotal i Pierre Tol, polaznici će birati tekstove, kreirati ideje fiktivnog dramskog audio prostora (režiranje i planiranje), čitati i interpretirati, usvajati glumačke tehnike i pristup tekstu/dijalogu, snimati, montirati audio sadržaje i emitirati radiodramski sadržaj u DC-u Rojc te u eteru Radio Rojca.

Prijave na radionicu moguće je izvršiti putem mail adrese: info.surojc@gmail.com, a na istoj email adresi možete dobiti i sve dodatne informacije.

Projekt “ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo” provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.