Hrvatski radio

Radio Pula

Otvorenje izložbe "Slavimo život"

16.06.2021.

07:39

Autor: Tomislav Šikić

Foto: kolaž/pozivnica/Udruga 50+

Foto: kolaž/pozivnica/Udruga 50+

Foto: - / -

U prošloj i ovoj godini kod svih sugrađana, a naročito u starijih osoba, povećao se osjećaj izoliranosti, osamljenosti i straha u komunikaciji prema drugim ljudima. Poučeni dugim životnim iskustvom članovi Kluba pozivaju na otvorenje izložbe portreta svojih članova u 10 sati u pulskom Circolu.

Klub 50+ Veli Vrh udruga je građana starije životne dobi koja 18 godina svojim aktivnostima promovira zdrav život i psihičko zdravlje te se bori protiv usamljenosti i izoliranosti starijih sugrađana.

Radionice medicinske gimnastike, plesa, različite kreativne radionice, izleti, odlazak u toplice te obično druženje uz piće i čaj ili dobru pizzu, samo su neke od dobro posjećenih aktivnosti članova Kluba 50+Veli Vrh.

U prošloj i ovoj godini kod svih sugrađana, a naročito u starijih osoba, povećao se osjećaj izoliranosti, osamljenosti i straha u komunikaciji prema drugim ljudima.

Poučeni dugim životnim iskustvom članovi Kluba i u tim okolnostima žele pokazati da nije sve tako beznadno i da jednostavno žele proslaviti život koji žive.

Za ovu sumornu godinu izradili su vesele i neuobičajene fotografije portreta svojih članova, koje su otisnute na platnu u formatu 50x70 cm.

Klub 50+ Veli Vrh u Circolu sa Zajednicom Talijana Pula kao partnerom te uz sufinanciranje Grada Pula postavlja izložbu fotografija portreta pod nazivom "Slavimo život".

Otvorenje je u 10 sati na terasi Circola u Puli.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.