Hrvatski radio

Radio Pula

Počinje ADVENTura u Medulinu

26.11.2022.

15:44

Autor: HRT

Detalj pozivnice

Detalj pozivnice

Foto: Općina Medulin / ustupljena fotografija

Općina Medulin i Turistička zajednica općine Medulin i ove godine organiziraju program u sklopu ADVENTure u Medulinu u šatoru na medulinskoj rivi, uz Malin na vitar. Program započinje u nedjelju 27. studenog paljenjem prve adventske svijeće na placi u Medulinu.

U sklopu Adventskih kućica s bogatom ugostiteljskom ponudom, bit će dječji kutak s napuhancima, razne radionice i izložbe za djecu, a u nedjelju 27.12. i četvrtak 01.12. moći će se pratiti uživo prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva.


Za najmlađe osim dječjeg kutka, u utorak 06. prosinca bit će doček Sv. Nikole i Krampusa, a u subotu 24 . prosinca doček Djeda Mraza i podjela poklona.


30. prosinca održat će se kino na otvorenom s besplatnim ulazom, a bit će prikazana dva filma, dječji sinkronizirani film „Eliot spašava Božić“ te film za odrasle „Poslije noćnog vlaka“.


31. prosinca za doček u podne posjetitelji će moći uživati i pjevati uz Mejaše, a sve ostale dane zagrijavati će se za doček uz Koktelse, Acoustic jam – kvartet, Klapu Škerac, Grooverse, Alena Vitasovića, Čelične četke, Škico acoustic band Laru Demarin i Branzinos te dan prije dočeka uz Deana Bakića.


Bit će održana i novogodišnja utrka za male i velike. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.