Hrvatski radio

Radio Pula

Poslovni uzlet Grada Pule 2017.

10.03.2017.

17:37

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sklopu konferencije "Poslovni uzlet Grada Pule" održane besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva, turizma i fondova Europske unije.

Dok većina hrvatskih županija hvata zalet, Istarska županija u mnogim je područjima davno uzletjela, posebice u turizmu. Čulo se na besplatnim edukacijama pod nazivom "Poslovni uzlet grada Pule". Skup je to predstavnika istarskoga gospodarstva, poduzetnika i obrtnika s ciljem razmjene informacija i iskustva. Glavna tema ovogodišnjeg Poslovnog uzleta bili su EU fondovi i turizam.Tako su teme radionica bile kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova i umiječe rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Konferenciju "Poslovni uzlet Pule" organizirali su Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.