Hrvatski radio

Radio Pula

Poziv za predlaganje nagrada i priznanja Općine Medulin u 2021.

10.02.2021.

16:32

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Zoran Burazerović/Općina Medulin/ustupljena fotografija

Foto: Zoran Burazerović/Općina Medulin/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Općina Medulin poziva se građane s prebivalištem na području općine Medulin i pravne osobe sa sjedištem u općini Medulin da Komisiji za nagrade i druga priznanja Općine Medulin dostave prijedloge kandidata za dodjelu javnih priznanja u 2021. godini.

Dodjeljuju se:

-       Nagrada Općine Medulin

-       Povelja počasni građanin Općine Medulin,

-       Svečana povelja Općine Medulin.

 

Nagrada Općine Medulin kao najveće priznanje dodjeljuje se kao javno priznanje za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Medulin. 

Povelja „Počasni građanin Općine Medulin“ kao posebna počast dodjeljuje se pojedincima koji su svojim osobnim doprinosom zadužili Općinu Medulin i njezine građane kojima je osobita čast da takvi pojedinci budu počasni građani Općine Medulin. 

Svečana povelja Općine Medulin dodjeljuje se za izuzetan uspjeh u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture i zaštite okoliša, te ostalim oblastima ljudskog stvaralaštva.

 

Predlagatelj mora potpisati prijedlog kandidata, obrazložiti i po mogućnosti priložiti dokumentaciju kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. 

Za općinske nagrade ne mogu biti predloženi:

-       djelatnici Općinske uprave,

-       dužnosnici, odnosno vijećnici, načelnik, članovi vijeća mjesnih odbora, mjesni odbori,

-       javne ustanove i trgovačka društva čiji je osnivač Općina Medulin.

-       ravnatelji javnih ustanova, direktori trgovačkih društava čiji je osnivač Općina Medulin, osim ako tijekom kalendarske godine u kojoj su predloženi za dobivanje nagrade ili priznanja odlaze u mirovinu. 

Prijedlozi se podnose do 05. ožujka na adresu:

Općina Medulin, Komisija za nagrade i druga priznanja, Centar 223, 52203 Medulin.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.