Hrvatski radio

Radio Pula

Poziv za prijavu na program stipendija

28.11.2021.

14:01

Autor: Tomislav Šikić

Foto: NP Brijuni/ustupljena fotgorafija

Foto: NP Brijuni/ustupljena fotgorafija

Foto: - / -

Javna ustanova Nacionalni park Brijuni uključila se u projekt Ministarstva turizma i sporta kojim učenici srednjih škola koji se školuju za zanimanje kuhar i konobar imaju priliku tijekom školovanja steći dodatno znanje i iskustvo, a pritom i nešto zaraditi.

Kroz praksu u objektima Ustanove na jedinstvenoj lokaciji, 5 učenika dobit će priliku usavršavati svoje vještine tijekom školovanja i osigurati si radno mjesto po završetku istog. Zainteresirani učenici koji ispunjavaju uvjete, u razdoblju od 01. rujna do 30. lipnja primaju stipendiju u iznosu do 2.000,00 kuna mjesečno, ovisno o odluci Ministarstva.

Uvjeti stipendiranja i stručne prakse, te međusobne obveze Ustanove i učenika stipendista bit će detaljnije utvrđene ugovorom o stipendiranju koji će se potpisati najkasnije do 13. prosinca 2021. godine.

Više informacija pronađite u dokumentu priloženom u nastavku.

Zainteresirani učenici mogu poslati prijavu za stipendije na e-mail: ivona.grguric@np-brijuni.hr

Poziv za prijavu na program stipendija radi poticanja obrazovanja kadrova u ugostiteljstu i turizmu u šk. god. 2021.-2022. - otvoren do 07.12.2021.g. (1).pdf

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.