Hrvatski radio

Radio Pula

Predavanje i radionica "Kako stvarati manje otpada?"

02.12.2021.

13:06

Autor: Tomislav Šikić

Bez plastike.... (Foto: Pixabay)

Bez plastike.... (Foto: Pixabay)

Foto: - / -

Zelena Istra poziva sve zainteresirane građane koji žele naučiti više o tome kako stvarati manje otpada u svom kućanstvu da se odazovu na predavanje i radionicu koje će se održati u u 17:00 sati u prostoru 3MC u Medulinu.

Na predavanju, koje organizira komunalno poduzeće MED EKO u suradnji s Udrugom Zelena Istra građani će moći saznati sve o tome kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete te sve važne informacije o pravilnom odvajanju otpada. Nakon predavanja održat će se praktična radionica na kojoj će se sudionici moći okušati u izradi jednostavnih proizvoda prirodne kozmetike i sredstava za čišćenje. 

Za događaj su potrebne prijave jer je broj sudionika, zbog epidemioloških mjera, ograničen. Građani mogu osigurati svoje mjesto na radionici prijavom na: ured@zelena-istra.hr. 

Radionica se organizira uz poštivanje svih važećih preporuka i mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.