Foto: Fond za zaštitu okoliša/snimka zaslona
Foto: - / -
Pilot projekt "Smanji otpad od hrane, kuhaj za svoje goste" usmjerenog na učinkovitiju primjenu mjera sprječavanja nastajanja otpada od hrane u ugostiteljskim objektima - hotelima te na promjene u gospodarenju otpadom iz ugostiteljske djelatnosti,održava se u hotelu Park Plaza Histria u Puli.
Promjene uključuje smanjenje količina nastalog otpada od hrane, a zatim odvojeno sakupljanje i zbrinjavanje nastalog otpada.
Projekt provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom turizma i sporta te Geotehničkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu – Zavod za inženjerstvo okoliša.
Načelnica Sektora za EU fondove Maja Feketić
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.