Hrvatski radio

Radio Pula

Promo film o istarskim poduzetnicama

29.11.2021.

19:00

Autor: Tomislav Šikić

Foto: YouTube/snimka zaslona/promo film BPW-a

Foto: YouTube/snimka zaslona/promo film BPW-a

Foto: - / -

U sklopu Mjeseca poduzetništva, Svjetski dan poduzetnica obilježava se 19. studenog. Svake godine BPW Pula tim povodom omogućuje poduzetnicama međunarodnu promociju. Ove godine snimili su trominutni Promo film u kojem se kroz filmsku priču reklamiraju proizvodi tridesetak istarskih poduzetnica.

Udruga BPW Prvi hrvatski klub Pula od osnutka 2001. godine za cilj ima rad na vidljivosti istarskih poduzetnica, promičući  i potičući  sve njihove pojavne oblike poduzetništva. BPW Pula ima oko 200 članica i počasnih članica.

Početkom pandemijske 2020. godine kreirale su BPW web katalog na hrvatskom talijanskom i engleskom jeziku koji je dostupan na  https://www.bpw.hr/web-katalog.html

I sve ostale aktivnosti prilagodile smo u početku na hibridni oblik, a kasnije online.

Ove godine prijavile su projekt filmske reklamne promocije poduzetnica, kojije sufinancirala Istarska županija. Ostale troškove pokrile su same poduzetnice, udruga  BPW i produkcija Medvid.

Kroz filmsku priču prikazuje se tipični dan jedne obitelji, od ustajanja i objedovanja, odlaska na posao, slobodne aktivnosti, pa do večeri. U filmu sudjeluje tridesetak poduzetnica, od kojih i dvije iz naše partnerske slavonske udruge Ženska perspektiva. 

Sagledavajući zastupljenost poduzetnica u web katalogu i u Promo filmu, vidljivo je da je žensko poduzetništvo u našem okruženju zastupljeno u svim gospodarskim djelatnostima.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.