Hrvatski radio

Radio Pula

Prvi difuzni hotel u Istri sve bliže realizaciji

08.12.2017.

15:32

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dobitnik nagrade Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA Massimo Piutti iz Bala najavljuje realizaciju velike investicije u prvi difuzni hotel na našem području koji bi s radom trebao krenuti iduće godine.

Massimo Piutti iz Bala, član Uprave Mon Perina, proglašen je menadžerom godine prema izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA, u kategoriji projekt menadžera. Nagrađeno je 16 najboljih domaćih menadžera u devet kategorija.

Piutti ovu nagradu, kaže, dijeli sa svojim timom društva Mon Perin koje je u turističkom segmentu ostvarilo izvrsne rezultate, a u planu je realizacija velike investicije u prvi difuzni hotel na našem prostoru, a u planu su i ostale investicije, koje prelaze granicu općine.

Glamping turizam koji se već godinama ostvaruje u društvu Mon Perin, prema poslovnim rezultatima izvrsno konkurira svjetskim destinacijama. Inače, strani su turisti Hrvatsku proglasili "europskom kamping destinacijom broj jedan", a čak se 25 posto svih turističkih noćenja u Hrvatskoj ostvaruje upravo – u kampovima.

Opširnije poslušajteu nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.