Hrvatski radio

Radio Pula

Puljane će u novogodišnjoj noći zabavljati Massimo

08.12.2015.

13:31

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Puljane ove godine očekuje bogat prosinački program koji će se odvijati na više lokacija u gradu. Najsvečanije će biti na Forumu gdje će posjetitelji Novu 2016-tu godinu dočekati uz veliki koncert Massima, a zabavljat će ih i lokalni bendovi na više gradskih trgova.

Organizatori su se i ove godine potrudili i u Puli pripremili raznovrstan blagdanski program pod nazivom "Prosinac u gradu". Bit će tako različitih koncerata, kazališnih predstava, promocija knjiga, ali i bogatog programa za najmlađe koji je počeo dočekom Svetog Nikole, kaže ravnateljica Pula Film Festivala koji je ove godine organizator programa Gordana Restović.


Imamo 125 različitih programa, na 30 lokacija, 45 izvođača i organizatora i to je jako puno. Za Novu godinu Puljane će zabavljati band Night exprees te Massimo koji će svoj koncert održati na Forumu.  

Doček Nove godine popratit će i bogat vatromet poklon Turističke zajednice Grada Pule. Danas se užurbano pripremaju i ostale lokacije gdje će se odvijati program na Kaštelu, Portarati i Giardinima i ondje se trenutačno slaže kučica Djeda mraza koju će čak 17 dana moći posječivati najmlađi Puljani. A za njih su pripremljene i brojne predstave u Istarskom narodom kazalištu i Gradskoj knjižnici, ali i na Giradinima će se održavati božićni Sajam kreativnosti.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.