Hrvatski radio

Radio Pula

09:20 / 09.06.2022.

Autor: HRT

R.O.J.C.: Ples i igra

Pozivnica

Pozivnica

Foto: Savez udruga Rojca / ustupljena fotografija

Plesni klub "Infinity" će u svojem prostoru na drugome katu u DC Rojc održati radionice plesa te predstaviti svoj rad, upoznati s različitim plesnim stilovima, novim plesnim pokretima i kroz praksu objasniti zašto je ples važan. Radionice su namijenjene djeci od 3 do 18 godina i besplatne.

Program započinje u 17 sati radionicom "Ples kroz igru" koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta od 3 do 7 godina. Osnovni cilj plesa za djecu predškolskog uzrasta je poticanje stvaralaštva u izražavanju pokretom te približavanje plesne umjetnosti kroz doživljaj plesnog pokreta u grupi, paru i individualno. Radionica je osmišljena na način da djeca kroz igru rade na gipkosti tijela, koordinaciji u prostoru, pamćenju te ravnoteži.


Između 18 i 19 sati održat će se radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta, od 8 do 13 godina, a koja je bazirana na OPEN plesnome stilu.


Program završava radionicom za srednjoškolce koje započinje u 19 sati i traje do 21 sat. Najstarija djeca će se kroz ovu radionicu moći upoznati sa CONTEMPORARY MODERN plesnim stilom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.