Hrvatski radio

Radio Pula

Rovinj destinacija s pet zvjezdica: Otvoren hotel Amarin

18.08.2016.

11:20

Autor: Elvira Tripović, Jasminka Kalčić, Senka Mošnja

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Treći rovinjski hotel s pet zvjezdica Amarin danas je primio prve goste. Riječ je o jednoj od najvećih domaćih turističkih investicija i najveće je Maistrino ovogodišnje ulaganje. Rovinj na taj način potvrđuje svoju namjeru da postane destinacija s isključivo 4 i 5 zvjezdica.

Izgradnjom novog objekta, na kojemu je svakodnevno radilo i do 900 ljudi, turistički je Rovinj u sezoni dobio novih 280 smještajnih jedinica za 560 gostiju. 

Hotel je namijenjen obiteljskome turizmu a u njemu će, čini se najviše uživati, djeca. Naime, hotel je upravo njima u potpunosti podređen. Zabava je na svakome koraku.

Ovaj je hotel dio dosadašnjeg investicijskog ciklusa rovinjskoga hotelijera, vrijednog 3 milijarde kuna. U iduće tri godine planira se uložiti novih gotovo 2 milijarde kuna. Dio će toga biti i novi elitni hotel Park s, proglašen strateškim ulaganjem u hrvatskome turizmu. Prvi radovi počinju već najesen.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.