Hrvatski radio

Radio Pula

Rovinj od danas domaćin Dana komunikacija

12.04.2018.

14:42

Autor: Nives Kalebić

(foto: Matija Habljak/Pixsell)

(foto: Matija Habljak/Pixsell)

Foto: - / -

Tri tisuće sudionika okupilo se u Rovinju na 6. Danima komunikacija - Nacionalnom festivalu tržišnog komuniciranja. Ove godine stiže čak 16 međunarodnih predavača, komunikacijskih stručnjaka koji će prenijeti svoja iskustva, vještine i znanje u komunikaciji s javnosti.

U dnevnom programu Dana komunikacija održat će se niz predavanja međunarodnih, ali isto tako i domaćih stručnjaka. Večeri su rezervirane za nacionalna strukovna natjecanja gdje u marketinškoj industriji jednom godišnje dodjeljujemo nagrade najboljim oglašivačima, najboljim agencijama i najboljim projektima koji su se u prošloj godini istaknuli  i to po svojoj učinkovitosti i kreativnosti od ostalih na tržištu, istaknula je direktorica Dana komunkacija Dunja Ivana Balon.

Na Dane komunikacija ove godine dolazi glavni direktor Twitera, dolazi i voditelj Trumpove kampanje za 2020. godinu, a dolazi i Susan Bennett, vlasnica globalno prepoznatljivog glasa digitalne asistentice Siri, istaknuo je u ime suorganizatora Dana komunikacija Jan Ilek.

Dani komunikacija traju do nedjelje 15. ovog mjeseca kada ujedno završava i 6. izdanje ove manifestacije koje je iz godine u godinu sve posjećenija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.