Hrvatski radio

Radio Pula

13:14 / 06.01.2017.

Autor: Čarles Gržinić

Rukometaši igraju na HEP Croatia Cupu , pulski derbi Pule 1981 i Stoje

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza i Grada Umaga, a u sklopu priprema Hrvatske muške rukometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo koje za par dana počinje u Francuskoj od subote do ponedjeljka u Umagu će se održati HEP Croacia Cup na kojem će još nastupiti Crna Gora i Tunis.

Turnir, sutra, u sportskoj dvorani OŠ Marija i Lina otvaraju Crna Gora i Tunis. U nedjelju, neizvjestan i borben susret trebali bi odigrati Hrvatska i Tunis. Dan kasnije turnir će se zaključiti susretom Hrvatske i Crne Gore. Sve utakmice počinju u 18 sati.
S druge strane grada, u dvorani Stella Maris, večeras , u 20 sati počinje turnir mlađih kadeta, kojeg otvaraju Hrvatska i Češka. U subotu će igrati Slijedi Hrvatska - Poljska a u nedjelju Hrvatska – Slovenija.

Susretima 13. kola ovoga vikenda nastavlja se A2 liga za košarkaše. Novi pulski derbi u Sportskom centru Mirna sutra će odigrati Pula 1981 i Stoja. U sastavu Pule 1981 koja u nastavak sezone ulazi s 7 pobjeda i pet poraza sigurno neće igrati Vanja Perdija, Nereo Gržinić i Ante Grašo. Upitni su Dino Rakić, Marin Đugum i Ante Božić. Još je gora situacija u Stoji koja je upisala 5 pobjeda i 7 poraza . Nakon silnih odlazaka i gripe koja je uzela maha , dan prije utakmice od seniora siguran je samo nastup kapetana Nina Daske. Ostatak momčadi u zapisniku bi trebali biti kadeti. Susret u subotu počinje u 19 sati.

Istra 1961 nakon zimske stanke sutra će nakon prozivke odraditi i prvi lakši ovogodišnji trening. Novi trener MarijanTot na pulskom stadionu Aldo Drozina novoj momčadi službeno će se predstaviti na treningu koji počinje u 15 sati. Već tradicionalno, o dolascima i odlascima igrača klub će se pozabaviti tijekom priprema na kojima će biti i igrača na probi.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.